.
 

Gündem
  Yorum Yap     Arkadaşına Gönder     Yazdır
     
Kültür Koleji ve Kültür2000 Koleji,

NİTELİKLİ, GÜÇLÜ, KÖKLÜ 1960'DAN BERİ

Kültür Koleji ve Kültür2000 Koleji, ilerici ve yenilikçi vizyonuyla 1960’tan beri kaliteli eğitim hizmeti sunmaya devam ediyor. Anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi kademelerinde ulusal, evrensel ve çağdaş değerler doğrultusunda eğitim öğretim yapan Kültür Koleji ve Kültür2000 Koleji, güçlü akademik programı ve deneyimli öğretmen kadrosuyla, 58 yıllık deneyim olgunluğuyla, öğrencilerini geleceğe hazırlıyor.
KOLEJ-ÜNİVERSİTE SİNERJİ MODELİ
‘Sinerji Modeli’, günümüzde nitelikli bir eğitim arayan öğrencinin, öğretmenin ve ailelerin beklentilerini karşılayan bir okul ortamı ve eğitim sistemi sunuyor.
‘Kültür Koleji ve Kültür2000 Koleji’, kolej-üniversite sinerji anlayışıyla, İstanbul Kültür Üniversitesi’nin güçlü akademisyenlerini öğrencileriyle buluşturuyor.
Hedefimiz, üretim kültürünün beşiği olan üniversitenin sıcak, yapıcı ve üretken iklimiyle öğrencilerimizi olabildiğince erken yaşta tanıştırabilmek.
İstanbul Kültür Üniversitesi’nde örnek dersler, fakülte ve bölüm tanıtımları, tercih danışmanlığı,
akademisyenlerle tanışmayı içeren son derece profesyonel bir programla öğrencilerimizi; yaşamlarını etkileyecek tercihleri yaptıkları bu önemli dönemde güçlü, donanımlı ve ne istediğini bilen bireyler olarak üniversiteye hazırlıyoruz. Bunların yanı sıra bir öğrencinin ortaöğretimden itibaren üniversitedeki akademisyenlerden bire bir ders ve proje danışmanlığı desteği almasına olanak tanıyoruz.
Böylece, ülkemizde erişilmesi pek de kolay olmayan bir eğitim kademesi olarak görülen
üniversitenin, gençler için ulaşılabilir olduğunu gösteriyoruz.
 
NİTELİKLİ  GÜÇLÜ  KÖKLÜ
Anadolu Lisesi - Fen Lisesi ‘‘Uygulama ve Üretim Odaklı’’Fen Lisesi Eğitimi;
Fen ve matematik alanlarında yetkin öğrencilerimizin eğitim ihtiyacını daha iyi nasıl karşılarız düşüncesinden hareketle kurulan Kültür Koleji Fen Lisesi ve Kültür2000 Koleji Fen Lisesi’nde yoğun sayısal ders programı uygulanır. Eğitimde inovasyon, ancak bilimsel ve teknolojik değişimlerin takip edildiği, gerekli alt yapının sağlandığı,  proje ve araştırmaya dayalı öğrenme ile multidisipliner laboratuvar uygulamaları sayesinde gerçekleşebilir. Kültür Koleji ve Kültür2000 Koleji Fen Liseleri’nde öğrenciler; laboratuvar uygulamalarında STEM eğitim etkinlikleri yaparak, sadece sorgulamaya dayalı öğrenme değil, aynı zamanda öğrencinin karşılaştığı problemlerle baş edebilme yeteneği ve yaratıcılıklarının da geliştiği projeler ortaya koyarlar.
Kültür Koleji Fen Lisesi ve Kültür2000 Koleji Fen Lisesi öğrencileri; okulumuzdaki eğitim sürecinde bir yandan üniversiteye hazırlanırken, diğer yandan fizik, kimya ve biyoloji derslerini kampüsteki gelişmiş laboratuvar olanakları içinde görürler. Bireyi tüm eğitsel süreçlerde aktif kılan, üretken ve interaktif eğitim anlayışı ile 4 yıllık fen lisesi eğitimi süresince öğrencilerimiz İstanbul Kültür Üniversitesi’nin danışmanlığında 200’e yakın deney yaparlar.
Ürettikleri projelerle TÜBİTAK ve uluslararası fen bilimleri ve matematik yarışmalarına aktif olarak hazırlanırlar.
 

 
 
Yorumlar
Yorum Yap






Bu habere henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap'a tıklayarak ilk yorumu sen yapabilirsin.









 
 
 
KÖŞE YAZARLARI
İbrahim Dinç
Selfie Siyasetçileri
Erol Turan
Eğitimde Küba Farkı
Esat Korkmaz
Pandora’nın Kutusu
Ebru Öztürk
Kuruluştan Yükselişe
Şirvan Yücel
Merak Dedikleri
Hakan Zat
Muhalefet Meclis Üyeliği Ve Önemi
POPÜLER HABERLER
BOĞAZKÖY CAMİİ ...
Göletin Yakışık...
KÖFTECİ YUSUF T...
​BAŞAKŞEHİR ŞER...
SOĞUK HAVALARA ...
ŞELALE PARK’TA ...
​MERHAMET DEĞİL...
KAYAŞEHİR'DE ÇE...
GENÇ MODACILARA...
Tümü
SON HABERLER
TELEFON DOLANDI...
TELEFON DOLANDI...
ESENYURT BAŞAKŞ...
ESENYURT BAŞAKŞ...
Tümü
Haber bilgisinin gönderileceği e-posta adresini giriniz.
  Gönder  
 
  İptal  
 
 
rss facebook  Twitter

Gündem | E - Gazete | Köşe Yazarları | Vip Röportaj | Referanslar | Bize Ulaşın
ANASAYFA | FOTO GALERİ | VİDEOLAR | ANKETLER | KÜNYE | SİTENE EKLE | İLETİŞİM


Pikare 2024
Yeniliklerden Haberdar Olmak İçin
Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional